Kiind magazine

Het leukste online magazine voor ouders. Iedere maand een inhoudelijk goed en makkelijk te lezen online tijdschrijft met fijne columns, goeie artikelen en leuke ideeën over alles wat met opvoeding te maken heeft.

Groot en Klein

De site van mijn lieve vriendin en zeer gewaardeerde collega Tischa Neve. Hier vind je tal van fijne artikelen en adviezen op het gebied van opvoeding. Zij werkt, net als ik, oplossingsgericht en ik ken weinig mensen die zo enthousiast en bevlogen over kinderen kunnen praten als zij.

Club van relaxte moeders

Een van mijn lieve (en zeer relaxte) vriendinnen schreef het boekje Relax Mama met 101 tips om een relaxte moeder te worden, zijn of blijven. De club van relaxte moeder is haar facebookclub die begint waar het boek ophoudt.

Buro bloei

Buro Bloei is een advies- en begeleidingspraktijk gerund door twee vrouwen die ik erg hoog heb zitten; Mariëlle en Sonja. Zij stellen zich ten doel talenten bij kinderen naar boven te halen, om hen op deze wijze zelfvertrouwen te geven. Want zelfvertrouwen hebben kinderen nodig om zich blij en trots op zichzelf te kunnen voelen.

Kroost

Kroost is een ontmoetingsplek voor ouders die hun kinderen op een onvoorwaardelijke manier willen opvoeden. Hier vind je goed onderbouwde artikelen over de voordelen van samenwerken, opvoeden vanuit contact en verbinding, luisteren naar je kind en ook informatie over de nadelen van gedragsregulerende technieken.