In mijn werkend bestaan help ik ouders en professionals om het leven of werken met kinderen (nog) leuker én makkelijker  te maken. Op een laagdrempelige en praktische manier inspireer ik ouders, leerkrachten en leidsters om bepaalde dingen net wat anders te doen waardoor het gezelliger, fijner en relaxter wordt.

Dit doe ik door het schrijven van columns (onder andere voor Kiind-magazine en het Belgisch Nieuwsblad) en boeken en door het geven van lezingen en workshops. De afgelopen tien jaar heb ik me gespecialiseerd in Temperamentvolle kinderen maar ik geef ook lezingen voor ouders van álle kinderen over onderwerpen als liefdevol grenzen stellen, omgaan met ruziënde kinderen en over de rol van emoties in het leven van zowel ouders als kind.

Ben je benieuwd wat anderen over mij en mijn werk zeggen? Hier vind je een kleine greep uit de reacties van anderen.


Voor degenen die graag willen weten wat ik aan opleiding en achtergrond heb, staat hier trouwens een iets uitgebreidere versie van mijn verhaal. En voor meer vragen, neem gerust contact met me op via info@evabronsveld.nl of bel me op nummer 0641858294