Minstens zo leuk als een avondje theater en dan ook nog leerzaam.

Maaike van Berlo, moeder van 3 kinderen, na afloop van een lezing over peuters.

Opvoeden, hoe doe je dat? En hoe zorg je er nu voor dat het leuk is, leuk blijft en dat jullie er samen plezier in hebben? Nodig Eva een keer uit voor een lezing over "positief opvoeden". Een ontzettend leuke, herkenbare avond vol humor en tips waarbij iedereen echt even in de spiegel kijkt en vol goede voornemens weer naar huis gaat!

Erg boeiend, kortom gewoon doen!

Femke Verhaaren, directeur basisschool de Vonder

Eva verzorgde voor ons een boeiende themabijeenkomst over positief opvoeden. Ze brengt de informatie op een leuke, luchtige en inspirerende manier over in interactie met het publiek.

Wendy van Gestel, consulente Centrum voor Jeugd en Gezin Venlo

Nou wordt er wel eens vaker wat geroepen op opvoedkundig gebied, maar de tips van Eva zijn anders. Kort en helder; je wilt ze gewoon meteen uitproberen..... En ik kan je zeggen; het werkt echt!

Nancy Berendsen, hoofdredacteur Groter Groeien

De bijeenkomst over temperamentvolle kinderen heeft ons leven echt veranderd. We zaten in een neerwaartse spiraal en konden onze zoon alleen nog maar als koppig en opstandig zien. Nu waarderen we hem wie voor wie hij is en hebben we weer een positieve band met hem.  Natuurlijk blijft het soms lastig, maar we weten nu ook hoe we die moeilijke situaties weer ten goede kunnen keren.

Lianne Meijer, moeder van Joris

De workshop Oplossingsgricht werken is voor ons team van pedagogisch medewerkers buitenschoolse opvang van Fides kinderopvang een verrijking geweest voor het pedagogisch handelen. Het heeft het team een bredere kijk gegeven in het benaderen van kinderen.

De uitspraak: “dit is tenminste een cursus die je direct kan vertalen naar de praktijk op je groep” en de volgende: “hier heb ik tenminste wat aan gehad” spreken voor zich.

Ine Geerts, clustermanager Fides Kinderopvang

De presentatie heb ik als erg interessant ervaren. Een lezing waarbij Eva mensen direct betrekt. Je gaat als vanzelf nadenken over hoe je in situaties staat, handelt en hoe dat overkomt  in ons werkveld, communiceren met een kind.

Heb in de praktijk al gebruik gemaakt van handvaten die zorgen voor een positieve wijze van communiceren naar het kind toe. Mooi en fijn om te zien en mee door te gaan! 

Medewerkster Pluim Kinderopvang

Eva wist me op een humoristische en respectvolle manier te wijzen op de nadelen van een aantal opvoedmethodieken die ik hanteerde die eigenlijk niet zo respectvol zijn richting mijn kinderen. Ik ga vanaf nu nooit meer dreigen, commanderen of m’n kind op de trap zetten. Tenminste, daar ga ik hard mijn best voor doen.

Manja Gerrits, bezoeker lezing

De professionele lezingen van Eva zijn (of lijken) luchtig. Ondertussen is ze echter stiekem zo ervaren en deskundig dat ouders met handenvol nieuwe tips en veel opvoedinspiratie naar huis gaan.

Chantal Eikenboom, directeur Bambini a Casa en Talenti a Casa

Eva is als geen ander in staat om mensen een spiegel voor te houden zonder dat ze zich slecht voelen over zichzelf. De lezing an sich was al heel inspirerend en vol met (h)erkenning maar het meest waren we onder de indruk van de manier waarop Eva reageerde op alle vragen en opmerkingen. Hieruit bleek hoeveel kennis er allemaal achter schuil gaat want ze schakelde moeiteloos van het ene voorbeeld over op het andere en lepelde hierbij met gemak theoretische onderbouwingen op. We kregen nog dagenlang veel enthousiaste reactie van de aanwezigen.

Peter Vossen, MR-lid basisschool de Toermalijn

In februari hadden wij wederom onze jaarlijkse thema-avond. De opkomst was super goed! Zeker weten veroorzaakt door het thema: positief opvoedenDe avond werd verzorgd door Eva Bronsveld. Op een laagdrempelige en praktische manier inspireert Eva ouders om bepaalde dingen net iets anders te doen waardoor het gezelliger, fijner en relaxter wordt thuis. Het was een erg leuke en leerzame avond!

Oudercommissie KDV Prinsjeshof Breda

Wat een mooie avond heb je gisteren voor ons verzorgd! Ik heb echt met enthousiasme, herkenning en soms een tikje schaamte zitten luisteren naar je! Je hebt de kennis, maar ook ervaring, het enthousiasme en de liefde voor de kinderen en de ouders; DANK JE WEL!

Ook van andere ouders heb ik veel positieve reactie gehoord; zij zeiden 'nodig die nog maar eens uit!' Ik wilde je dit even laten weten, nogmaals Bedankt!

Jolande van Dijk, oudercommissie ‘t Sterrenlicht’

Eva is een heel betrokken trainer die weet te boeien door haar enthousiasme en vakkennis. Ze heeft veel ervaring en weet die op een professionele manier over te brengen.

Hans Fuchs, directeur Habilis Mens en Onderwijs

Dit zeggen anderen over mijn lezingen